Hubrecht Duijker: Aanbevolen op de wijnwebsite in het maandmagazine mei 2012. www.hubrechtduijker.com
Harold Hamersma: “Er zijn een paar flinke spelers actief in Turkije waaronder Doluca. Op de proeftafel staan een paar interessante wijnen van dit huis omdat ze, om te beginnen, van autochtone druiven-rassen zijn gemaakt. Zo ook de Karma Merlot-Bogazkere. Sappig, pruimig, stoer, met een stevige bite, laurier en een fikse peperigheid.” Zie ook www.haroldhamersma.blogo.nl
Onno Kleyn: “Ik vond de wijnen erg interessant. Bijvoorbeeld de Karma Cabernet Sauvignon-öküzgözü. Deze is intens fruitig en sappig. Correct gemaakt, een grote stap vooruit vergeleken met het verleden”
Pieter Nijdam: Eten & genieten over “Turks fruit”. De Telegraaf
Hubrecht Duijker: “De tijd dat wijn in Turkije mineraalwater moest heten lijkt voorgoed voorbij.” inHet Financieele Dagblad
Financial Times, Jancis Robinson: “I’ve fallen in love with a grape variety that’s entirely new to me. I can neither pronounce nor spell it with ease in its native language but am told that its name translates as Bullseye, which strikes me as a pretty good name….” (lees verder)